Πιταρούδια

 

Πιταρούδια

Υλικά

1/2 κιλό ρεβύθια

2 τομάτες τριμμένες

1 κρεμμύδι ξερό

1 κ.σ. ξερός δυόσμους

1 φλυτζάνι νερό

300 γρ αλεύρι

αλάτι

λάδι για τηγάνισμα

 

 

Οδηγίες

Από το βράδυ μουλιάζετε τα ρεβύθια. Την επόμενη μέρα τα τρίβετε για να ξεφλουδιστούν.Σε ένα μπολ βάζετε τα τριμμένα ρεβύθια. Προσθέτετε το τριμμένο κρεμμύδι, τπ δυόσμο, τις τομάτες, ρίχνετε νερό και ανακατεύετε.Προσθέτετε το αλεύρι και ανακατεύετε καλά το υδαρές μίγμα.Σε ένα βαθύ τηγάνι βάζετε λάδι και το αφήνετε να ζεσταθεί καλά. Παίρνετε με το ένα κουτάλι το μείγμα και το τοποθετείτε στο καυτό λάδι. Τηγανίζετε και από τις δύο πλευρές.

 

Επικοινωνία

Φωτογκαλερί:


Φτιάξε δωρεάν ιστοσελίδα Webnode