Τζατζίκι
Τζατζίκι
Αγαπημένο ορεκτικό, συνοδεύει τέλεια ψητά κρεατικά ή ψάρια.
Εκτέλεση
1. Σε ένα μπολ βάζουμε το γιαούρτι, το σκόρδο τριμμένο, το αλάτι, το ξίδι, τον άνηθο, το ελαιόλαδο και το αγγούρι που έχουμε τρίψει και στραγγίξει καλά.
2. Ανακατεύουμε καλά, να ομογενοποιηθούν τα υλικά. Βάζουμε το τζατζίκι στο ψυγείο και αφού κρυώσει το σερβίρουμε.
Mερίδες: 6
Χρόνος Προετοιμασίας: 5 λεπτά
Υλικά συνταγής
2 κεσεδάκια γιαούρτι στραγγιστό 4 σκ. σκόρδο 1 πρέζα αλάτι 1 κ.σ. άνηθος ψιλοκομμένος 2 κ.σ. ξίδι 5 κ.σ. ελαιόλαδο 1 αγγούρι τριμμένο και στραγγισμένο